Edelsteen Therapie

Edelsteen Therapie:

Edelstenen worden gemaakt door mineralen uit de aarde onder verschillende omstandigheden (zoals druk, temperatuur, tijd etc). Elke edelsteen soort heeft daardoor een andere structuur, kleur en energie vibratie. Deze energie vibratie kan weer aansluiten op de chakra's die wij in ons energetisch lichaam hebben (de aura).

Door kristallen te combineren met Magnetiseren (Healing) worden de chakra's in balans gebracht en gaat je (levens)-energie gemakkelijker doorstromen. Hierdoor kunnen verschillende klachten verholpen worden.

Denk daarbij aan klachten zoals:

* Spanning en Stress
* Vermoeidheid
* Depressie
* Hoofdpijn
* Onrust en Slapeloosheid
* Angst

edelsteen therapie

Hoe ziet een behandeling eruit?
Magnetiseren houdt in dat er positief voedende energie vanuit de kosmos wordt doorgegeven, en negatieve energie juist uit het lichaam verwijderd wordt. Hierbij ga ik je energiebanen en chakra’s langs om deze weer in een natuurlijk balans te brengen. Dit gebeurd via handoplegging en Kristallen. Ook zal ik mijn handen vaak 5 tot 10cm boven het lichaam houden. Daarbij neem je plaats op de behandel tafel. Je kunt gewoon je kleding aan houden, alleen je schoenen moeten uit.

Tijdens het behandelen komt het vaak voor dat ik middels aanvoelen nog bepaalde inzichten doorkrijg met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Dit bespreek ik dan met je.

Wat voel je?
Dit ervaart iedereen weer anders. De één voelt warmte, terwijl de ander tintelingen voelt. Tijdens een behandeling wordt het zelf-genezend vermogen gestimuleerd waardoor de energie na een behandeling nog steeds zijn werk doet. Hier hoef je niet perse iets van te voelen. Wel kan het voorkomen dat blokkades los worden gemaakt waardoor oude emoties naar boven komen. Deze emoties mag je gewoon laten gaan en zijn een deel van het helingsproces en het terugkomen in balans - je natuurlijke staat van Zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat ligt maar net aan de aard van de klacht. De één heeft voldoende aan 2 tot 3 behandelingen, terwijl een ander nog een tijdje doorgaat. Gemiddeld heeft men 3 tot 8 behandelingen nodig.
Sommige komen ook langs voor een eenmalige behandeling om de chakra's in balans te brengen, dat is dus ook een mogelijkheid.

Tarief
Een behandeling duurt 45 minuten en kost €35,00 inclusief BTW.

Afspraak maken?
Stuur dan een email naar: contact@lifecoachwendy.nl of vul het contactformulier in.
De Praktijkruimte is gelegen in Helvoirt (tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg).

healing praktijk