Werking Aquamarijn

Lees hier alles over Aquamarijn, zoals de werking, chakra en sterrenbeeld, of bekijk de unieke handgemaakte armbanden en kettingen.

Aquamarijn heeft een sterk rustgevende werking op geestelijk en lichamelijk vlak. Het geeft een ontspannen gevoel, zorgen verminderen en maakt vervolgens vrolijk. Het helpt je om in het moment leven en met de stroom van het leven mee te gaan. Zo blijf je niet onnodig in het oude hangen. Verder bevordert het communicatie en ondersteunt bij het uitwerken van ideeën. Het is een ideaal kristal om bij je te dragen wanneer bepaalde zaken afgerond moeten worden, doordat het kristal ook motiverend werkt en doelgericht maakt. Aquamarijn zorgt voornamelijk voor verheldering in het denkpatroon en is geschikt om bij je te dragen tijdens meditaties. Verder versterkt het de intuïtie en spirituele vaardigheden. 

Fysiek: Verlichtend bij hoesten en bronchitis. Positief effect bij huidaandoeningen, allergieën, eczeem en ontstekingen. Verder heeft het een verlichtend effect bij hooikoorts.

 

Dit kristal kan gereinigd worden onder lauw stromend water of in de aarde. Opladen kan in volle maanlicht of bij een Bergkristal of Seleniet. Let op met het te vaak blootstellen aan fel zonlicht, dan kan het kristal namelijk verbleken.

Wit doorzichtig, tot groen, geel en blauw.

Keelchakra

Brazilië, Madagaskar, Pakistan. 

Tweeling, Weegschaal, Vissen & Waterman.

0