Wie ben ik?

Ik stel mezelf graag even voor. Mijn naam is Wendy, 33 lentes jong & moeder van 3 kinderen.

Van kleins af aan was ik al erg onder de indruk van kristallen. Wat een prachtig onderdeel van de natuur! Ik begon met het verzamelen van verschillende stenen en leerde wat namen. Nadat ze een aantal jaren in de kast hadden gelegen, kwam ik ze rond mijn 25ste weer tegen. Ik besloot er iets mee te gaan doen! En zo is Puur Edelsteentje ontstaan!

Vanuit mezelf ben ik een erg creatief persoon, en vind het super om mijn creativiteit te uiten door middel van het maken van edelsteen sieraden. Het is leuk om te kijken naar wat de klant nodig heeft, en daaruit iets moois te creĆ«ren. Zodat de klant een prachtig ‘One of a Kind’ sieraad draagt, geheel passend bij hem of haar.

Momenteel staat er een leuk interview op Business Women Nederland over wie ik ben en het ondernemen van Puur Edelsteentje. Het interview lees je hier.